Studelen

Doe jij liever geen dubbel werk? Spendeer je liever geen nodeloze uren aan je studies? Een manier om efficiënter je studies aan te pakken is het gebruik van samenvattingen. Maar waarom zouden mensen telkens opnieuw en opnieuw dezelfde samenvattingen maken? Met een beetje solidariteit – het is niet omdat economisten ‘vuile kapitalisten’ zijn, dat ze dit begrip niet kennen – zouden vele uren meer besteed kunnen worden aan ‘de goede zaak’ in plaats van aan studeren.
 

De website Studelen.be biedt jou een platform om samenvattingen uit te wisselen. Deel snel alle handige tips en samenvattingen via Studelen.be door ze rechtstreeks te uploaden als pdf met je UGent adres. Wordt niet iedereen daar beter van?

 

Het is een mooie erfenis die het werk van velen na jou kan verlichten.Voortaan levert al het werk dat je in een samenvatting hebt gestoken, niet enkel hoge punten, maar ook eeuwige roem onder studenten op. Toekomstige studenten zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige samenvatting die hen veel tijd bespaart.

Sharing is caring!

Studelen.be
 
Opmerking: Stuveco tracht er voor te zorgen geen verouderde samenvattingen te verspreiden. Toch vragen wij aan de studenten om zelf ook te controleren op relevantie.